Menu Close

Месец: м.г

Известување за предметот Користење на литература и бази на податоци за Септемвриска испитна сесија

Ги известувме сите студенти по програмите Магистри по Фармација и Диететика и Диетотарапија да достават пријави по предметот Користење на литература и бази на податоци…

Известување за доставување индекси за оцени и потписи од Институт за Фармацевтска хемија

Ги известуваме студентите кои не доставиле индекс за оцена и имаат положено во Јунска сесија по предметите кај Професорите Љ.Шутуркова, З.Стерјев, А.Грозданова, З.Наумовска, А.Капедановска дека…

Известување за термин за консултации по предметите Основи на имунологијата и Базична имунологија

Консултации за испит по предметите Основи на имунологијата и Базична имунологија ќе се одржат на Microsoft Teams платформата, во петок, 28.08.2020, во 10:00 часот. Назив:…

Информација за полагање на практичен испит по предметите од Институтот за фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои ќе полагаат практичен испит по предметите на Институтот по фармацевтска технологија, дека истите ќе се одржат во деновите кога ги имаат…

Известување за доставување на индекси за предметит Фармацевтско право и етика и Права на интелектуална сопственост во фармација

Сите студенти кои имаат остварено право за потпис или оцена треба да ги достават индексите во означените кутии пред Фармакоинформативен центар најдоцна до понеделник, 31.08.2020…

Известување за практични испити на Институтот за Фармацевтска технологија

Се известуваат студентите дека практичните испити од Институтот за Фармацевтска технологија ќе се одржат на 31.08.2020 година (понеделник) во следните термини: Основи на Фармацевтска технологија…

Известување за вежби Фармацевтска технологија за студенти кои презапишуваат

Почитувани колеги, Во консултација со професорите, Ве известувам дека практичните вежби (консултации) по предметот Фамацевтска технологија за студентите кои го презапишале предметот во учебната 2019/2020…