Студенти
1. Магистер по фармација - нова 440 
2. Лабораториски биоинженер 170 
3. Магистер по фармација - стара 7 
4. Магистер по фармација - 2015 244 
  Вкупно 861 
Најава студент
Резултати
Распоред
Евалуацијата е отворена
03.01.2017 - 12.02.2017
  Евалуирале 347
  Не евалуирале 514
  Вкупно студенти 861
ЕВАЛУАЦИИ
2015/16 зимски
2014/15 летен
2014/15 зимски
2013/14 летен
2013/14 зимски
Извештај за Самоевалуација за период 2010/11 – 2012/13
Извештај за Самоевалуација за период 2013/14 – 2015/16
Најава професори
Нова страна на КЕ со можност за on-line пријавување
Студентски прашања:
studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка:
ff@vestel.com.mk
-
Лиценцата за користење на системот на Фармациски факултет важи до 01-01-2018
Billing System
ЗАТВОРЕН Е УПИС НА СЕМЕСТАР
од 01.09.2016 до 21.09.2016
32 чекаат за одобр. 43 ненапр.упис 786 одобрени
Најава студент
Евалуацијата е отворена од 03.01.2017 до 12.02.2017
Најави се и евалуирај
 
Последни огласи од сите категории (Архива...)

Резултати од практичен испит по предметот Фармакогнозија (17 јануари 2017)
17-01-2017 - Студенти

Резултати од практичен испит по предметот Фармацевтска ботаника (16 јануари 2017 - понеделник)
16-01-2017 - Студенти

Увид во резултати од практичен испит Основи на фармацевтска технологија
16-01-2017 - Студенти

Усмен испит основи на фармацевтска технологија по наставници

Резултати од практичен испит Основи на фармацевтска технологија 13.01.2017
16-01-2017 - Студенти

Известување за студентите кои ќе полагаат практичен испит по Биофармација на 17.01
11-01-2017 - Студенти

Список на студенти кои полагаат практичен испит по предметот Фитохемија на 17 јануари 2017
11-01-2017 - Студенти

Промени во Термини за полагање на практичен испит по предметот Фармакогнозија на 17 јануари 2017
11-01-2017 - Студенти

Термини за полагање на практичен испит по предметот Фармацевтска ботаника на 16 јануари 2017
11-01-2017 - Студенти

Нови Промени во Термини за полагање на практични испити по предметите: Општа и клеточна биологија, Општа биологија и Основи на фармацевтска биологија на 16 јануари 2017
10-01-2017 - Студенти

Термин за испитот по Општа и неорганска хемија (студ. програма Лабораториски биоинжинер) што ќе се оддржи на 16.01.2017
09-01-2017 - Студенти

Распоред за полагање на испитот по Неорганска хемија, применета во фармација што ќе се оддржи на 16.01.2017 (студ. програма Магистер по фармација)
04-01-2017 - Студенти

Промена на термин за повторување на завршната вежба по предметот Фармацевтско-технолошки анализи
03-01-2017 - Студенти

Резултати од испитот по Комбинаториска хемија (лаб. биоинженери) (23.12.2016)

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА
28-12-2016 - Студенти

резултати од завршна вежба по Фармацевтско технолошки анализи

резултати завршна вежба Фармацевтско технолошки анализи
28-12-2016 - Насловна

Соопштение за одбрана на докторска дисертација - М-р Розафа Колиќи
28-12-2016 - Насловна

Соопштение за одбрана на докторска дисертација - М-р Стевче Ацевски
26-12-2016 - Студенти

потписи Стерилни техники и нивна примена

   
За идните студенти (Повеќе...)
29-12-2016

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА
19-09-2016

Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2016/2017 година
13-09-2016

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ВО УЧЕБНАТА 2016-2017 ГОДИНА
09-09-2016

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2016-17 ГОДИНА НА ФАРМАЦЕВТСКИОТ ФАКУЛТЕТ, УКИМ - ВТОР УПИСЕН РОК
09-09-2016

РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2016-17 ГОДИНА НА ФАРМАЦЕВТСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „Св. КИРИЛ и МЕТОДИЈ“ СКОПЈЕ - ВТОР УПИСЕН РОК

Јавни набавки (Повеќе...)
   
Центри
  АПЛИКАТИВНА ДЕЈНОСТ
 Центар за испитување и контрола на лекови
 Национален фармакоинформатицен центар
 Центар за континуирана едукација
 Центар за биомолекуларни фармацевтски анализи
 Центар за контрола на труења
 Центар за природни производи
 Центар за фармацевтска нанотехнологија
Библиотека
Документи
Апстракти
Практикуми
Книги
Специјалистички трудови
Магистерски трудови
Докторати
Структура
Предмети
Професори
Институти
 
Линкови
Billing System    
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права