Menu Close

Автор: admin

Соопштение за доставување на индекси за потпис и оцена од Катедра по Фармацевтска технологија

Се известуваат студентите да достават индекси за потписи и оцени по сите предмети од Катедрата по Фармацевтска технологија најдоцна до вторник (26 март) во соодветно…