Menu Close

Категорија: Насловна

Насловна

Оглас за пријавување на кандидати за запишување односно одобрување на специјализации

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј,, Скопје        ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ Скопје                Врз основа на член 148, 149 и 150 од Законот за здравствената заштита (,,Службен…

Фармацевтски факултет по повод 47 години од своето постоење организира Стручен едукативен состанок на тема „Унапредување на квалитетот на аптекарската практика поттикнато од професијата – Работиме заедно!

За учесниците, котизацијата е бесплатна по претходно регистрирање и пополнување на прашалникот: https://forms.gle/64eZb5FnaBuUCKsy8 Настанот ќе биде акредитиран од страна на Фармацевтска комора на Р.С. Македонија

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет – Прва испитна сесија 2023-2024 година

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет Се известуваат студентите дека Фармацевтскиот факултет организира полагање во дополнителна ден-сесија за студентите на сите студиски програми на Факултетот.…