Menu Close

Категорија: Студенти

Последни вести од категорија студенти

Отворен повик за доделување на стипендии за талентирани студенти преку Фондацијата „Атанас Близнакоф“

Македонија 2025 (Фондација МК2025) и Фондацијата „Атанас Близнакоф“ од САД распишаа отворен повик за доделување на 40 (четириесет) стипендии за талентирани студенти преку „Атанас Близнакоф„…

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет – Трета испитна сесија 2022-2023 година

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет Се известуваат студентите дека Фармацевтскиот факултет организира полагање во дополнителна ден-сесија за студентите на сите студиски програми на Факултетот.…