Menu Close

Месец: м.г

Известување за групи за вежби по предметот Фармацевтска ботаника

Почитувани колеги и колешки, Ве замолуваме да се пријавите на следниот линк за групи вежби Фармацевтска ботаника: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9vAvNEf3n8oaAvrMuQgBXD3Ca74wQYqqUIzCp8dg9kZSL5w/viewform?usp=pp_url   По предметот Фармацевтска ботаника ќе бидете…

Соопштение за Клиничка Фармација и Терапевтици – студенти со Индекс бр: 3450, 3472, 3498, 3549, 3551, 3559, 3786, 3699, 3250 и 3346

Практичната настава на клиниката за педијатрија ќе се одржи на 20.02.2020 (Четврток ) со почеток од 09:30. Студентите, треба да бидат пред главниот влез на…