Menu Close

Месец: м.г

Известување за ОДЛУКА за прогласување на резултати од тајното гласање за Факултетско студентско собрание на Фармацевтски факултет

ОДЛУКА за прогласување на резултати од тајното гласање за избор на претседател на Факултетското студентско собрание на Фармацевтски факултет ОДЛУКА за прогласување на резултати од…

Извесутвање за термини за вежби по предметите Фармацевтска технолохгија напреден курс и Биофармација

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите Фармацевтска технолохгија напреден курс и Бифармација дека 3та и 4та група треба да доаѓаат на вежби од 8:00…