Menu Close

Месец: м.г

Известување за предавање по предметот Хемија на физиолошки макро и микроелементи (студ. програма Диететика и диетотерапија 19-20)

Предавањето по предметот Хемија на физиолошки макро и микроелементи     (студ. програма Диететика и диетотерапија 19-20) во терминот 15.11.2019 (петок) нема да се одржи. Следното предавање…

Распоред на студенти по предавални за полагање на првиот колоквиум по предметот Неорганска хемија применета во фармација што ќе се одржи на 12.11.2019 (студ. програма Магистер по фармација 2019-2020)

Предавална 3 Име и презиме Име и презиме     1. Ризова Благица 36. Бошкова Магдалена 2. Велиновска Сандра 37. Митревска Стефанија 3. Јанакиевска Памела…

Промена на термин за полагање на прв колоквиум по предметот Нутрицевтици, фармацевтско-технолошки и биофармацевтски карактеристики

Се известуваат студентите кои полагаат прв колоквиум по предметот Нутрицевтици, фармацевтско-технолошки и биофармацевтски карактеристики од студиската програма Диететика и диетотерапија дека истиот ќе се одржи…

Распоред на студенти по предавални за полагање на првиот колоквиум по предметот Општа и неорганска хемија што ќе се одржи на 11.11.2019 (студ. програма Лабораториско биоинжинерство 2019-2020)

Предавална 2 – 14-16 часот Име и презиме Име и презиме     1. Стамкова Десанка 24. Стефановски Јован 2. Вичентиевиќ Ивана 24. Поповиќ Маја…