Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за дополнет распоред за настава за летен семестар 2020-2021 година – со месец Мај

Распоредот за настава за летен семестар во учебната 2020-2021 година е дополнет со месец Мај. Истиот може да го видите на линкот: Распоред

Од Студентска служба