Menu Close

Распоред за испити за 10 Февруари – Институт за фармакогнозија

Почитувани,

Пред секој термин за полагање, потребно е да пристигнете половина час порано, пред зградата на ФФ. Штом пристигнете стојте на растојание според протоколот и носете заштитна опрема. Исто така, потребно е да доставите пријава и индекс.

Предмет Пријавени студенти Час Предавална
Испитување на етерични масла и ароматични суровини 34 12:00 3
Природни производи што содржат кофеин 10 12:00 2
Историја на фармација 2 9:00 1
Основи на екологија 5 9:00 1
Фитохемија 77 9:00 1,2,3

Од Институтот