Menu Close

Месец: м.г

Соопштение за настава – Фармацевтска хемија 1, Фармацевтска хемија 2, Вовед во клиничка фармација, Фармакоинформатика, Основи на фармакотерапија и терапевтска исхрана

Почеток на настава по предметите: Фармацевтска хемија 1 – 22.02.2021 (понеделник) Фармацевтска хемија 2 – 24.02.2021 (среда) Вовед во клиничка фармација-23.02.2021 (вторник) Фармакоинформатика-26.02.2021 (петок) Основи…

Соопштение за оценки по предметот Аналитичка хемија за Магистер по фармација и Лабораториско биоинженерство

Се известуваат студентите да ги достават индексите до среда, 24.02.2021 година, до 10:00 часот, со задолжителна пријава во индексот, во означените кутии на влезот на…