Menu Close

Месец: м.г

Известување за оценки во индекс по предметите Основи на биотехнологија, Основи на фармацевтска биотехнологија и Основи на медицинска биотехнологија

Се известуваат студентите кои немаат оценки во индекс по предметите: Основи на биотехнологија, Основи на фармацевтска биотехнологија и Основи на медицинска биотехнологија, да ги остават…

Конкурсот за запишување на студенти на трет циклус – докторски студии, втор уписен рок за академската 2020/2021 година

Конкурсот за запишување на студенти на трет циклус – докторски студии, втор уписен рок за академската 2020/2021 година е објавен на веб страната на УКИМ…

Известување за оценки во индекс по предметите од Институтот за фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои сеуште немаат оценка по некој од предметите од Институтот за фармацевтска технологија, да ги остават индексите во означената кутија поставена на…

Известување за ОДЛУКА за прогласување на резултати од тајното гласање за Факултетско студентско собрание на Фармацевтски факултет – 2020-2021 година

ОДЛУКА за прогласување на резултати од тајното гласање за избор на претседател на Факултетското студентско собрание на Фармацевтски факултет ОДЛУКА за прогласување на резултати од тајното гласање…