Menu Close

Ден: д.м.г

Информација за полагање на практичен испит по предметите од Институтот за фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои ќе полагаат практичен испит по предметите на Институтот по фармацевтска технологија, дека истите ќе се одржат во деновите кога ги имаат…