Menu Close

Месец: м.г

Истражување ЦКЕ и НФИЦ

Дали фармацевтите се заборавените здравствени работници? Почитувани колеги Во време на пандемијата предизвикана од SARS-Cov-19 кога целото винамние на светската јавност е насочено кон фармацевтската…