Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за одложување на терминот за презентација на програмата за практиканство

Почитувани студенти, Согласно донесените одлуки на Владата на Република Северна Македонија врз основ на предлог мерките на Комисијата за заразни болести поврзани со новонастанатата ситуација…

Соопштение за оцена по предметот Користење на литература и бази на податоци – Диететика и диетотерапија

Студентите од студиската програма Диететика и диетотерапија да ги остават индексите за оцена по предметот Користење на литература и бази на податоци на катедрата, најдоцна…