Menu Close

Месец: м.г

Известување за студенти

Почитувани Ве информираме дека од утре 18.3.2020 преку различни online форми на комуникација/учење на УКИМ-Фармацевтски факултет ќе се продолжи со реализација на теоретската настава во…

Соопштение за презентација на Програмата за млади таленти – Практикантство во Алкалоид АД Скопје

Почитувани студенти, Една од активностите што беа одложени во изминатиот период како последица на новонастанатата ситуација со COVID-19 вирусот, а согласно донесените одлуки на Владата…

Известување

Според препораките од Владата на Република Северна Македонија и СЗО студентската служба ќе работи само за итни и неодложни случаеви. Доколку имате потреба јавете се…

Известување за одложување на терминот за презентација на програмата за практиканство

Почитувани студенти, Согласно донесените одлуки на Владата на Република Северна Македонија врз основ на предлог мерките на Комисијата за заразни болести поврзани со новонастанатата ситуација…

Соопштение за оцена по предметот Користење на литература и бази на податоци – Диететика и диетотерапија

Студентите од студиската програма Диететика и диетотерапија да ги остават индексите за оцена по предметот Користење на литература и бази на податоци на катедрата, најдоцна…