Menu Close

Резултати од испитот по предметот Токсикологија одржан на 24.01.2020

ИндексБодови
380430
355929
364328,5
371528
354027
379725,5
330725
328925
360025
211220
321520
361319,5
372618
329817
356116,5
340115,5
373613,5
359413,5
373313
374410,5
372510,5
33420

Од Катедра