Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испитот по предметот Биоорганска хемија (25.06.2019)

Рб.ИндексОсвоени поени (min 25 -max 50)
1402942.1
2403238.1
3390037.2
4422834
5418333.6
6412231
7378830.2
8407629.6
9393929
10407728.4
11396127.4
12388526.8
13399326.6
14417826.5
15409125.3
16405425
17408625
18410825
19411825
20419225
21414925
22400025
23421725
24423220.1
25416019.7
26382717.6
27389716.9
28421816
29413214.1
30423413.5
31424612.1
3237727.1
3341191

Од Катедрата