Menu Close

Месец: м.г

Известување за едукативен курс на тема „ОБВРСКИ ОД НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ ЗА ФАРМАЦЕВТСКАТА ДЕЈНОСТ“

Центарот за континуирана едукација на Фармацевтски факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје, Ви ја најавува темата под наслов: „ОБВРСКИ ОД НОВИОТ ЗАКОН ЗА…