Menu Close

Месец: м.г

Годишна конференција – трет циклус доктроски студии на Фармацевтски факултет УКИМ

ПРИЈАВЕНИ СТУДЕНТИ ЗА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА Факултет/институт: Фармацевтски факултет во СкопјеСтудиска програма: Докторски студии од научноистражувачкото поле фармацијаНаучно подрачје на студиската програма: медицински науки и здравствоСеместар…