Menu Close

Месец: м.г

Изнајмување на книги од библиотеката пред предавална 3 на Фармацевтски факултет

Книгите од Библиотеката (пред предавална 3) на Фармацевтски факултет можат да се подигнат со претходно пополнување на овој прашалник.  ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:ТЕРМИН за подигање на книги: секој четврток во 14…