Menu Close

Известување за групи за студентите запишани во прв семестар во учебната 2022-2023 година

Студиска програма Магистер по фармација

рб.ИндексИме и презимеГрупаПодгрупа
14586Сара СекулоскаАА1
24587Татјана БосилановаАА1
34588Тијана СтојоскаАА1
44589Марија ТрпескаАА1
54590Оља ПаниќАА1
64591Анастасија ПоповскаАА1
74592Мартина СмилковаАА1
84593Мила СавескаАА1
94594Ива ЈуришиќАА1
104639Худа СалихиАА1
114640Горазд АтанасоскиАА1
124641Николина АврамоскаАА1
134642Анастасија ДимитријевиќАА1
144643Мартина ЌурчиеваАА1
154644Филип ПетровАА1
164645Наташа ГавриловаАА1
174646Ирма ЌоровиќАА1
184669Даниел ВеличковскиАА1
194595Тијана ДончевскаАА2
204596Марија ВелковскаАА2
214597Бојан МојсоскиАА2
224598Кристина БуралиеваАА2
234599Леона ХаралампиеваАА2
244600Теона ГаџоскаАА2
254601Јана НастоваАА2
264602Ана ДимитриевскаАА2
274603Александра МаринковаАА2
284647Ружица ЗографскаАА2
294648Сара МиленковскаАА2
304649Наталија ЛазаревскаАА2
314650Илајда АлиАА2
324651Христијан ТашовскиАА2
334652Никола СтојменовскиАА2
344653Марија ФилипоскаАА2
354654Сара АлексовскаАА2
364655Алма ИмериАА2
14604Јована ДановаББ1
24605Давид ДодевскиББ1
34606Стефанија ТиловскаББ1
44607Лорена ПашолиББ1
54608Иван КузмановскиББ1
64609Тијана НиколовскаББ1
74610Ирада МуслиББ1
84611Анастасија ЈовческаББ1
94612Александар ВасилескиББ1
104656Амра ХотББ1
114657Марија КостадиноваББ1
124658Јована БадаровскаББ1
134659Ајла ЏафериББ1
144660Ева ЛазаревскаББ1
154661Зехра ДамаиловскаББ1
164662Јана КузмановскаББ1
174663Алејна МуртезаниББ1
184690Албина РамаданиББ1
194613Теодора БеќаровскаББ2
204614Бојана АтанасовскаББ2
214615Марија СоколоскаББ2
224616Ангела ЈованоскаББ2
234617Марија ДамјаноскаББ2
244618Зорана РистоваББ2
254619Давид ТрајчевскиББ2
264620Рукије РамаданиББ2
274621Јована АнгеловаББ2
284664Ана БлажевскаББ2
294665Сара ВелковскаББ2
304666Михаела ЈаневскаББ2
314667Глорија СтојчеваББ2
324668Марија ГулеваББ2
334670Белмина МушеББ2
344671Викторија СтанковаББ2
354672Ивона ДимовскаББ2
364691Цаневска НиколинаББ2
14622Андреј АнакиевВВ1
24623Софија БојковскаВВ1
34624Канита ЛиманиВВ1
44625Али ШерифВВ1
54626Ангела ЃоргиевскаВВ1
64627Јован МадевскиВВ1
74628Калиопи НиколоваВВ1
84629Мелек АлиВВ1
94630Филип СтојковскиВВ1
104673Екљима МустафиВВ1
114674Ивана ТрпковскаВВ1
124675Ива АнѓелкоскаВВ1
134676Никола ТрајковскиВВ1
144677Кристина МицоскаВВ1
154678Сара БошкоскаВВ1
164679Симон МихајловскиВВ1
174680Енсар РеџепиВВ1
184692Сигме Лара ЧалишканВВ1
194631Руфије АлијиВВ2
204632Ева СтефановскаВВ2
214633Бојана ЦветковиќВВ2
224634Јана ВеличковскаВВ2
234635Андријана КоцевскаВВ2
244636Христина ПетровскаВВ2
254637Бејза ЗулбеариВВ2
264638Мартин КузмановскиВВ2
274681Катерина ЛазарковаВВ2
284682Душанка КочовскаВВ2
294683Фикрие ЛутишоскаВВ2
304684Аделиса АџијаВВ2
314685Џерен МазламВВ2
324686Маријан МилошевскиВВ2
334687Тамара ПетковиќВВ2
344688Афра ДибраВВ2
354689Мартина ДимитриевскаВВ2

Студиска програма Лабораториско биоинженерство

РБ.ИндексИме и презимеГрупа
1470Елена АндоноваА
2471Габриела ПетроскаА
3472Ангела МартиновскаА
4473Зорица ДавидовскаА
5474Арбина ЈајиА
6475Моника ЕфтимоваА
7476Ива ВелковскаА
8477Мила ТомиќА
9478Марија ЦветановскаА
10479Ива ИвановскаА
11480Верица ТановаА
12481Теодора СтевковскаА
13482Мартина ЈаневскаА
14483Никита ПорјазовскиА
15484Стефани ДоневаА
16485Ружица ПетроваА
17486Вероника РистовскаА
18487Сара ХристовскаА
19488Јусра АбдулахиА
1489Катерина ТрајановскаБ
2490Јована КрстевскаБ
3491Димитар ЈаневБ
4492Сара ТрајановскаБ
5493Елена СтаменовскаБ
6494Азра АбазиБ
7495Сара ПетрушевскаБ
8496Барка СабединовскаБ
9497Мартина ДамјаноскаБ
10498Мила ЃорѓевиќБ
11499Иљаз АјвазиБ
12500Симона КостадиновскаБ
13501Берна СулејманБ
14502Марија ТрпчевскаБ
15503Ѓулсум ДемироваБ
16504Елда ЦароБ
17505Вероника ГијеваБ
18494Азра АбазиБ
19506Анастасија ИлиевскаБ
20507Хафса БеќирБ

Студиска програма Диететика и диетотерапија

РБ.ИндексИме и презиме
187/ддИва Аневска
288/ддЈована Пешевска
389/ддМихајло Смилевски
490/ддМарија Петрова
591/ддАјља Шемши
692/ддКатерина Милевска
793/ддМила Мишовска
894/ддНадица Цветкова
995/ддКристина ѓорѓеска
1096/ддНена Неделковска
1197/ддЕрика Цинцароска
1298/ддКаја Бабиќ
1399/ддЕлена Ѓорѓевска
14100/ддАна Петровска
15101/ддВиктор Илиевски
16102/ддИвона Ѓоргиевска
17103/ддАнгела Гештаковска
18104/ддЕдина Ајдари
19105/ддЕфранур Зендели