Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет

Известување за ден-сесија на Фармацевтски факултет Се известуваат студентите дека Фармацевтскиот факултет организира полагање во дополнителна ден-сесија за студентите на сите студиски програми на Факултетот.…

Известување за прв академски час за студентите запишани во прв семестар во учебната 2022-2023 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ Првиот академски час за студентите запишани во прва година на студиската програма Магистер по фармација на Фармацевтски факултет ќе се одржи на 3.10.2022 година…