Menu Close

Ден: д.м.г

Одбележувањето на 73-годишнината од основањето на Универзитетот и на „24 Мај“ – Денот на светите Кирил и Методиј – патрониот ден на Универзитетот

Одбележувањето на 73-годишнината од основањето на Универзитетот и на „24 Мај“ – Денот на светите Кирил и Методиј – патрониот ден на Универзитетот Фармацевтски факултет…