Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Термин за оценки во индекс од Институт за фармацевтска технологија

Термин за оценки во индекс од Институт за фармацевтска технологија

Се известуваат студентите да ги остават индексите за оценки по предметите од Институтот за фармацевтска технологија во назначените кутии пред лаб. 9 во периодот од 5.04 до 7. 04.2022. Индексите ќе бидат потпишани до 8.04.2022 и ќе бидат вратени во истите кутии. За оценки по предметите за кои одговорен наставник е проф. Раички потребно е студентите да се договорат за термин со професорката.

Од Катедрата.