Menu Close

Месец: м.г

Универзитетската школа на докторски студии, за студентите на трет циклус студии – докторски студии, во месец април организира две предавања

Почитувани, Ве известуваме дека Универзитетската школа на докторски студии, за студентите на трет циклус студии – докторски студии, во месец април организира две предавања: На…