Menu Close

Месец: м.г

Презентацијата на студиските програми на Фармацевтскиот факултет за матуранти

Драги матуранти, драги наши идни студенти, Фармацевтскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, ќе земе учество во проектната активност на Град Скопје…