Menu Close

Резултати од испит – Зачини и зачински растенија

Резултати од испит по предметот  Зачини и зачински растенија (Диететика и диетотерапија)

Дата на полагање: 2.02.2022

Индекс Оценка
43 7
53 9
54 10
55 9
56 9
58 10
59 10
60 9
61 9
62 9
63 9
68 10
70 7
71 7

Од Катедра