Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Денес министерката за образование и наука Мила Царовска го посети Фармацевтскиот факултет при УКИМ каде МОН инвестира 20 милиони денари за развој на научните лаборатории

Денес министерката за образование и наука Мила Царовска го посети Фармацевтскиот факултет при УКИМ каде МОН инвестира 20 милиони денари за развој на научните лаборатории

Повеќе информации на следниот линк: https://mon.gov.mk/content/?id=4425