Menu Close

Месец: м.г

Денес министерката за образование и наука Мила Царовска го посети Фармацевтскиот факултет при УКИМ каде МОН инвестира 20 милиони денари за развој на научните лаборатории

Денес министерката за образование и наука Мила Царовска го посети Фармацевтскиот факултет при УКИМ каде МОН инвестира 20 милиони денари за развој на научните лаборатории…

Распоред за Прва испитна сесија во учебната 2021-2022 година

Распоредот за Прва испитна сесија за учената 2021-2022 година е достапен на следниот линк: https://ukimff-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/srgjan_cvetanovski_ff_ukim_mk/ESLFqFXoOfdCjWSrLPYdnLQBosig7Pb7lq–1ESIi40pGw?e=ndAhPy Распордот е достапен и преку менито Студирање -> Распоред За…

Со огромно задоволство, чест ни е да објавиме дека на листата на највлијателни топ 2% научници од сите области според Stanford University USA, за изминатата година, се наоѓа и професор д-р Билјана Бауер, редовен професор на УКИМ – Фармацевтски факултет.

Со огромно задоволство, чест ни е да објавиме дека на листата на  највлијателни топ 2% научници од сите области според Stanford University USA, за изминатата…