Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за групи за Прв академски час на студентите запишани во прв семестар во учебната 2021-2022 година

Првиот академски час на новата генерација на студенти 2020/21 ќе се одржи утре (петок 1.10.2021 година) со следниот распоред:

  • Група А – магистри по фармација –  9 часот, предавална 3
  • Група Б – магистри по фармација – 10 часот, предавална 3
  • Група В – магистри по фармација – 11 часот, предавална 3
  • Лабораториски биоинжинери – 12 часот, предавална 3
  • Диететика и диетотерапија – 13 часот, предавална 1

Група А – магистри по фармација – 9 часот, предавална 3

рб.ИндексИме и презимеГрупаПодгрупа
14487Анастазија КитановскаАА1
24501Мила ЈаневаАА1
34514Димитриј СтефковАА1
44521Божидар ЈованоскиАА1
54545Јане АрсовАА1
64558Ивана ТортевскаАА1
74474Сара СтевчевскаАА1
84475Јована СтојческаАА1
94476Анастасија МомчиловскаАА1
104477Симона ЈакимовскаАА1
114482Методи НаумовскиАА1
124484Теона СтојческаАА1
134488Сања БобевскаАА1
144489Ива ПетковиќАА1
154490Тамара ПерескаАА1
164493Берна БалиќАА1
174496Михајло НиколовскиАА1
184502Мартина НиколовскаАА1
194505Берна ДурмишиАА2
204512Јоана ИлиевскаАА2
214515Арлинда АдемиАА2
224516Ангела ТабаковскаАА2
234517Филип АнастасовАА2
244519Љубица НиколоваАА2
254520Јована ПетровскаАА2
264523Нина КостовскаАА2
274524Ева АнтоваАА2
284525Михаела ЈовановскаАА2
294526Бојана ИлиескаАА2
304528Бојан ГеоргиевАА2
314529Васил СтојановиќАА2
324530Мила ДодевскаАА2
334531Викторија ДејаноскаАА2
344534Марко ТалескиАА2
354535Матеј НиколовскиАА2
364536Анастасија ЃорѓиескаАА2

Група Б – магистри по фармација – 10 часот, предавална 3

рб.ИндексИме и презимеГрупаПодгрупа
14538Беким КајолиББ1
24539Кристина РистоваББ1
34547Севдие МуртезаниББ1
44551Наташа ЈакимовиќББ1
54555Донатела ВелјаноскаББ1
64557Ангела СпироваББ1
74563Стојан ЈовановскиББ1
84564Иван СибиновскиББ1
94565Никола БлашковскиББ1
104566Магдалена ТрајковскаББ1
114567Лука АтанасовиќББ1
124571Драгана ГрујиќББ1
134575Тамара АнгелевскаББ1
144577Елена ГроздановаББ1
154500Миа ЈаневаББ1
164510Јована ЗлатановскаББ1
174544Сара АјрединовиќББ1
184554Мерве БакиББ1
194556Амина СемајкоББ2
204559Анастасија НиколовскаББ2
214552Анастасија НиколовскаББ2
224569Елена ТимоваББ2
234479Ива АнчевскаББ2
244480Теодора ЈовчеваББ2
254481Екатерина ЕндровскаББ2
264504Велика СтојановаББ2
274507Сара МаневскаББ2
284509Рони ВасилеваББ2
294532Ивана НаческаББ2
304546Анастасија ГерасимовскаББ2
314561Мила ЦветковскаББ2
324568Зилха ХамзиќББ2
334573Цветанка ЏоноваББ2
344574Вероника КаровскаББ2
354578Александар СимоскиББ2
364478Невена АќимовскаББ2

Група В – магистри по фармација – 11 часот, предавална 3

рб.ИндексИме и презимеГрупаПодгрупа
14483Магдалина ПетрушевскаВВ1
24485Мартина ПешоваВВ1
34486Ирина СтеваноскаВВ1
44491Ања ГраороскаВВ1
54497Евгенија ДобрескаВВ1
64498Мимоза МилошевскаВВ1
74499Ангела ЗафировскаВВ1
84503Сандра КрушкароваВВ1
94506Ива ИлиевскаВВ1
104508Сара АтанасовскаВВ1
114513Сандра ЈовевскаВВ1
124518Суејља АјвазиВВ1
134522Џениса ЕлезиВВ1
144527Давид СтанкоскиВВ1
154533Ивона ЃуриќВВ1
164537Климентина МилевскаВВ1
174541Филип СтојановскиВВ1
184542Александра ЃоргиеваВВ1
194543Сања ЃоргиевскаВВ1
204549Леон ЃаковскиВВ2
214562Елена ЛазароваВВ2
224570Љубица ГеоргиевскаВВ2
234572Александра ПетровскаВВ2
244579Горјан ПешевскиВВ2
254473Оливера АтанасоваВВ2
264492Сара СтојчевскаВВ2
274494Радмила ЛекоскаВВ2
284495Матеа СимоноскаВВ2
294511Eнес РеџепиВВ2
304540Стефан ЗатенкоВВ2
314548Фатмире СадикиВВ2
324550Благојче СтаменовскиВВ2
334553Михаела ПауновскаВВ2
344560Ивана КаламскаВВ2
354576Сара СамарџиоскаВВ2
364580Анастасија СтојковиќВВ2
374581Анастасија ИвановиќВВ2

Студентите од студиските програми Лабораториски биоинжинери и Диететика и диетотерапија не се далат во групи, односно сите треба да дојдат во термин соодветно со програмата.

Фармацевтски Факултет УКИМ Скопје