Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот ФИТОХЕМИЈА

Студенти кои положија практичен испит по предметот ФИТОХЕМИЈА

Реден бројИндексПИ бодови (мин.6.5-макс.12.5)
143336,5
241358
343688,15
443167,95
541317,6
642796,65
7430611,25
843368,45
942976,7
1043458,6
1143216,5
1242899,95
1343586,5
1443527,3
1543027,95
1638859,45
1740768,05
1843058,85
1943009,8
2039676,6
2137436,5
2243159,15
2339008
2540567,35
2643926,85
2743307,7
2842278,75
2938737,55
3037117,05
3140597
3239617,05
3340946,7
3441928
3541868,5
3643378,25
3738186,5
3836846,8

Студенти кои положија теоретскиот испит по предметот ФИТОХЕМИЈА

Реден бројИндексОцена
139249
239798
342138
442927
542896
642006
743069
843366
943216
1043456
114299Да се јави на катедра во четврток (30.09) во 11:30
123870Да се јави на катедра во четврток (30.09) во 11:30

Студентите кои ги нема на список, значи дека немаат положено и треба да се пријават наредна сесија на испит.

Од Катедра