Menu Close

Соопштение за испитот по предметот Стерилни техники и нивна примена

Испитот по предметот Стерилни техники и нивна примена ќе се одржи на 30.08.2021 со почеток во 10 часот на платформата MS Teams. Студентите кои го имаат пријавено испитот веќе имаат закажан термин на нивните профили на MS Teams. Доколку имате дополнителни прашања пратете e-mail на msimonoska@ff.ukim.edu.mk.

Од Катедра