Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Распоред на испити за 1 септември 2021 – Катедра за Фармакогнозија

Право на полагање на теоретскиот испит по предметот Фармацевтска ботаника имаат студентите кои го положиле практичниот испит.

ФАРМАЦЕВТСКА БОТАНИКА
Предавална бр. 3 09:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
113942Абдула Ебру
224301Андоновска Сара
334356Анева Емилија
443851Бујароска Ангела
554319Велковски Давид
664318Георгиевски Дамјан
774289Давитковска Исидора
884308Данева Ана
993821Дерала Наџије
10103762Дергути Сумеја
11114290Димковски Дамјан
12123961Ѓорѓиевски Николче
13134123Еѓупоска Арлинда
14143924Захариевска Марија
15154337Иванова Христина
16164130Ислам Ајхан
17174309Јанакиевска Памела
18184315Јанева Марија
19194270Јашари Алејна
20204390Јовановска Марија
21214132Јовческа Анастасија
22224330Кипријановска Бојана
23234059Којчески Милан
24244376Корбалиевска Николина
25254303Кочоска Ивана
26264246Краљевска Марија
27274302Кржовска Ангела
28284300Лутовска Косара
29294076Лутфиу Егзона
30304278Меркова АнаМарија
31314119Мехмед Мерве
32324237Миновска Марија
33334310Митреска Кристина
34344360Мојсовска Радмила
35354125Мурат Ајше

ФАРМАЦЕВТСКА БОТАНИКА
Предавална бр. 2 09:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
113252Нешиќ Богдана
224317Николин Јана
333988Николовски Дарко
444338Пешиќ Ана
554292Попова Анастасија
664336Попова Стефанија
774311Попоска Марија
884327Раманчев Лазе
994344Ризова Благица
10104333Ристеска Викторија
11114201Себатоска Емилија
13134305Симонова Татјана
14144224Снопче Пнар
15154316Спасова Христина
16164313Стаменковска Драгана
17174215Станојковска Милијана
18184306Стоилковска Ана
19194352Стојаноски Стефан
20204297Стојчева Матеја
21214217Таири Ремзије
22224236Танчева Тамара
23234321Ташковски Марио
24244314Тодоров Филип
25254368Тодоровска Матеја
26264357Тошевска Емилија
27274131Трајкоска Теодора
28284124Трпковска Теодора
29294127Факиќ Аделиса
30304146Фидановска Владана

ФАРМАЦЕВТСКА БОТАНИКА
Предавална бр. 1 09:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
1314044Хајровиќ Мелиса
2324293Цекова Ива
3333592Гавриловска Маријана
4343693Ѓорѓиева Теодора
5353711Климовска Михаела
6363767Колеци Мерлин
7373383Крстевска Снежана
8383565Лазаревска Дајана
9393320Лазаревска Ивановска Марина
10403759Мемедоски Јасмир
11413298Ристова Елеонора
12423579Ртоски Ангел
13433506Салих Гамзе
14443489Стојаноска Јана
15453757Умери Азра
16463585Шентевска Кристина

ПРИРОДНИ КОНЗЕРВАНСИ
Предавална бр. 2 09:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и презиме
17144/ддГеоргиевска Симона
18210/ДДДренковска Константина
19345/ддСтоилковска Сандра

ОСНОВИ НА ФАРМАЦЕВТСКА БИОЛОГИЈА
Предавална бр. 2 12:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
113750Ангела Кировска
223992Даниела Ристевска
334021Бојана Ферукоска
444155Бојана Ѓоргиевска
554188Јован Субашевски
664197Марија Георгиевска
774204Ален Кадриески
884207Оља Ангеловска
994214Љаура Зенку
10104242Диелза Терзиќи Маровци
11114249Ана Обочка
12124250Белма Шамкарова
13134265Дона Андоновска
14144275Ристо Тасев
15154291Марко Нанески
16164296Михаил Бојаџиски
17174298Симона Јакимовска
18184304Ивана Попова
19194312Сандра Велиновска
20204320Тамара Андова
21214322Калина Димитровска
22224323Ангела Петреска
23234325Тамара Јанакиевска
24244328Бисера Пипонска
25254329Христина Милеусниќ
26264335Јоана Петровска
27274341Александра Мишевска
28284347Стефан Стојановиќ
29294348Сара Стојановска
30304353Марија Кицеска

ОСНОВИ НА ФАРМАЦЕВТСКА БИОЛОГИЈА
Предавална бр. 1 12:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
114361Викторија Неделковска
224362Нада Дучкова
334363Ивана Филиповска
444367Андреј Лаброски
554370Марко Тимчевски
664373Бојан Јовески
774378Ивана Сиљаноска
884384Сара Саитова
994385Моника Бојчова
10104387Кристијан Божиновски
11114388Берина Чуљевиќ
13134391Марија Аврамовиќ
14144393Стефанија Митревска
15154394Анета Антиќ
16164395Марија Арсова
17174399Бенарта Елмази
18184406Јелена Миленковиќ
1919282Арбенита Јашари
2020305Арбеса Мемедоска
2121306Сухејла Сулејмани
2222319Севал Џелили
2323331Синиша Петковски
2424355Сара Јовановиќ
2525376Марија Митковска

ОСНОВИ НА ФАРМАЦЕВТСКА БИОЛОГИЈА
Предавална бр. 4 12:00 часот

Број според предаалниРеден бројИндексИме и Презиме
261378Маја Поповиќ
272383Александра Велковска
283385Ненси Хазир
294408Изабела Тодоровска
305410Ивона Јанкулоска
316417Стефан Велковски
327418Мила Аврамова
338419Дејана Атанасова
349420Андреј Копчаровски
3510422Јасмина Кузманоска
3611423Викторија Денкова

Од Катедра