Menu Close

Резултати од испит Фармацевтско право и етика

Индекс Име и презиме
4207 Положил
4239 Положил
4187 Положил
4181 Положил
4211 Положил
4200 Положил
4227 Положил
4202 Положил
4195 Не положил
4243 Положил
4212 Положил
4123 Положил
3185 Положил
3888 Положил
4214 Положил
4177 Положил
4183 Положил
4287 Положил
4132 Положил
4185 Положил
4230 Положил
4032 Положил
4241 Положил
4179 Положил
4225 Положил
4209 Положил
4278 Положил
4119 Положил
4193 Положил
4108 Положил
4210 Положил
4213 Положил
3978 Положил
3252 Положил
4279 Положил
4216 Положил
4228 Положил
4219 Не положил
4240 Положил
4203 Положил
3215 Положил
3023 Не положил
3979 Положил
4232 Положил
4229 Положил
4201 Положил
4176 Положил
4215 Положил
4259 Положил
4178 Положил
4205 Положил
4189 Положил
4217 Положил
4234 Положил
4087 Положил
3201 Положил

Индексите за оцена да се достават во кутијата спроти Националниот Фармакоинформативен Центар, означена како Фармацевтско право и етика-оценки во петок (02.07.2021) до 12 часот. Истите ќе можете да ги подигнете со оцени во понеделник (05.07.2021) после 14 часот.

Од катедрата