Резултати од испит по предметот Природни конзерванси во производство на храна
Дата на полагање: 23 јуни 2021
| Индекс | Оцена |
| 14/ДД | 8 |
| 19/ДД | 8 |
| 30/дд | 10 |
| 31/дд | 8 |
| 32/дд | 7 |
| 35/дд | 8 |
| 36/дд | 9 |
| 37/дд | 9 |
| 38/дд | 8 |
| 41/дд | 9 |
| 42/дд | 9 |
| 43/дд | 6 |
| 47/дд | 7 |
| 48/дд | 9 |
| 49/дд | 10 |
| 50/дд | 9 |
| 51/дд | 9 |
| 52/дд | 8 |
| 53/дд | 8 |
| 7/ДД | 9 |
Од Катедра

