Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Посета на Погонот за етерични масла во Берово 2021

Почитувани студенти,

Согласно програмата за предметот Фитохемија, предвидена е еднодневна посета на Погонот за етерични масла во Берово.

Датум и време на тргнување од Скопје: 11.05.2021 (вторник) во 7:30 часот.
Цена за превозот е 600 денари. Може да се пријават студенти од втора година и пријавувањето е на доброволна основа. Доколку и студенти од трета година изразат желба може да се пријават на овој Gooogle forms.
За време на патувањето и посетата ќе се следат сите мерки и протоколи за заштита од COVID-19.

Пријавувањето трае најдоцна до 07.05.2021 (петок).

Линк за пријавување: ПОСЕТА НА ПОГОН ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 2021

Од Катедра