Menu Close

Месец: м.г

Известување за електронско пријавување на втор колоквиум и испити во втор испитен рок 2020-2021 година

Се известуваат сите студенти дека рокот за пријавување на вториот колоквиум е продолжен до среда, 19.05.2021 година. Сите студенти кои го немаат пријавено колоквиумот задолжително…