Menu Close

Резултати од К1 по предметот Органска хемија за диететичари одржан на 12.04.2021

Рб.Број на индексОсвоени поени (min 15/max 30)
16128
25425
35822
44419
56319
66819
75618
8817
95517
107117
11416
121915
133415
146213
156512
165911
176010
186610
19707

Од Катедра