Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Соопштение за оценки по предметот Аналитичка хемија за Магистер по фармација и Лабораториско биоинженерство

Се известуваат студентите да ги достават индексите до среда, 24.02.2021 година, до 10:00 часот, со задолжителна пријава во индексот, во означените кутии на влезот на зграда 2.

Од Катедра