Menu Close

Резултати од испит Молекуларна биологија и генетика (09.02.3021)

ред.бр. индекс бодови
1 374 26,5
2 396 21
3 355 19,5

Испитот се смета за положен со освоени мин. 25 бодови.

Од Катедра