Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за термин за испит по предметот Микробиологија со имунологија

Ве известуваме дека испитот по предметот Микробиологија со имунологија за програмата Лабораториски биоинженер ќе се одржи на 29.01.2021 (петок) во периодот од 13-15часот. Испитот ќе се одвива со физичко присуство, во просториите на Фармацевтскиот факултет.

Од катедрата