Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Распоред за испити – Катедра по Фармацевтска хемија – 26.01.202

Почитувани колеги,

Испитите од катедрата по Фармацевтска хемија закажани за 26.01.2021 ќе се оддржуваат според следниот временски распоред:

  • Фармацевтска хемија 1 – 12ч-15ч
  • Фармацевтска хемија 2 – 9ч-12ч
  • Издавање на лекови и комуникација – 12ч-15ч

Сите колеги задолжително да носат индекс (доколку немаат потпис за остварени обврски) и пријава за испит.

Од Катедрата