Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од 2 колоквиум по предметот Основи на фармакологијата

ред.бр.индексПоени
1419910,5
240299,5
342399
440119,5
542289
6422910,5
7420110
8421612
942597,5
10423611
11420310
12417612
1338613,5
1439959
1541125,5
1641777,5
17417913,5
1841927,5
19419313
20419512,5
21420212
2242058,5
2342089,5
24421210,5
25421912,5
264241х

Од Катедра