Menu Close

Известување за отворено пријавување за 2021 (Зимска) Прва испитна сесија

Пријавувањето за Прва испитна сесија 2021 е отворено од 01.01.2021 до 15.01.2021 година. Испитната сесија ќе се одржи од 18.01.2021 до 12.02.2021 година.

Од Студентска служба