Menu Close

Резултати од испит по предметот Молекуларна и клеточна биологија со генетика – 28.09.2020

Рб.Број на индекс Поени теоретски испитПоени Практичен испит
1418830/
23745285
3422410/
4404371,5
57249-3/

Од Катедра