Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за термин за оцени и потписи од Институт за применета биохемија

Известување Се известуваат студентите што ги положиле испитите во септемвриски испитен рок 2020 по предметите: Програма магистер по фармација: Храна и исхрана Хигиена Токсикологија Програма…