Menu Close

Месец: м.г

Известување за термин за оцени и потписи од Институт за применета биохемија

Известување Се известуваат студентите што ги положиле испитите во септемвриски испитен рок 2020 по предметите: Програма магистер по фармација: Храна и исхрана Хигиена Токсикологија Програма…

Известување за оцена и потпис по предметите Молекуларна биологија со генетика (лаб.био), Молекуларни и имунолошки анализи-теоретски основи, Молекуларни и имунолошки анализи-1

Сите студенти кои треба да добијат оцена во индекс (или потпис) по предметите: Молекуларна биологија со генетика (лаб.био) Молекуларни и имунолошки анализи-теоретски основи Молекуларни и…