Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за предметот Користење на литература и бази на податоци за Септемвриска испитна сесија

Ги известувме сите студенти по програмите Магистри по Фармација и Диететика и Диетотарапија да достават пријави по предметот Користење на литература и бази на податоци…

Известување за доставување индекси за оцени и потписи од Институт за Фармацевтска хемија

Ги известуваме студентите кои не доставиле индекс за оцена и имаат положено во Јунска сесија по предметите кај Професорите Љ.Шутуркова, З.Стерјев, А.Грозданова, З.Наумовска, А.Капедановска дека…