Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за термин за консултации по предметите Основи на имунологијата и Базична имунологија

Консултации за испит по предметите Основи на имунологијата и Базична имунологија ќе се одржат на Microsoft Teams платформата, во петок, 28.08.2020, во 10:00 часот. Назив:…